top of page
  • femke02

Dfem Wooncollectie

Bijgewerkt op: 26 nov. 2022

NEW NEW NEW

De Dfem Wooncollectie staat online.



Van liefde voor Vintagestoffen naar ideeën tot ontwerp. Van maanden voorbereidingen, ontwerpen, keuzes maken, samenwerkingen aan gaan naar productie.


Is nu het moment daar. De lancering van de Dfem Wooncollectie. Deze bestaat uit een mooie collectie handgemaakte kussens, Lampen en Placemats en Servetten.



“Be original, show off your style, and tell your story.”


De Collectie


Voor de Dfem Wooncollectie heb ik mijn inspiratie uit de vintagestoffen zelf gehaald.

De combi oud & nieuw is meestelijk als je het mij vraagt. Een goede combinatie van oud en nieuw maakt een huis namelijk uniek. Het creëren van evenwicht tussen de verschillende stijlen is de grote uitdaging. Een goed voorbeeld is om in plaats van wat een stoffige oude print lijkt iets unieks en juist een fris en trendy en tegelijk een eigentijds item van te maken. Door deze juist met een nieuwe stof te matchen.

Bij de combinaties hebben we heel goed gekeken naar print | vorm | materiaal & kleur, juist een tegenpool maakt dat het item een bepaalde luxe uitstraalt, fris en spannend oogt. Nu kunnen we zeggen dat er een heel fijne luxueuze, unieke collectie is ontstaan, die we met trots lanceren.


Samenwerking


"We must find time to stop and thank the people who make a difference in our lives."
- John F. Kennedy

Ik kan wel zeggen dat ik dankbaar ben omdat ik de meest leuke en fijne samenwerking ben aangegaan met twee toppers om deze collectie tot stand te brengen.

Voor de kussens met Margriet van @mmrkussens die net als ik wel durft met een printje hier en een kleurtje daar om tot een gedurfde match te komen.


De lampen collectie is mede door Renee van @oudenrstyle tot stand gekomen. Die haar vak verstaat en de juiste kennis heeft om van een idee werkelijk pareltjes van lampen te creëren.




Met trots lanceren we vandaag de Dfem Wooncollectie, en natuurlijk zijn we benieuwd wat jij ervan vind?


Check it out!


Welk item steelt jou hart?

Liefs Fem.


















Recente blogposts

Alles weergeven

Hi There,

bottom of page